Heb jij een vraag over het lesaanbod van Musical 2.0, of over Musical 2.0 in het algemeen? Kies dan in de rechterkolom een categorie en hopelijk hebben wij direct antwoord voor u. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via info@triomedia.nl.
De voorstellingen vinden plaats in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.
Op zaterdag 21 maart en zondag 22 maart 2020 speelt de Musical 2.0 Topklas Disney’s High School Musical jr.. 
Eind juni 2020 is de showcase van onze Musical 2.0 Talentenklas te zien.
Kaartjes voor Disney’s High School Musical zijn te reserveren via de website van Schouwburg De Meerse
De tickets voor de showcase zijn te bestellen via onze eigen website en zijn ongeplaceerd.
Als MUSICAL 2.0 willen we een zo professioneel mogelijke voorstelling neerzetten, inclusief decor, kostuums, rekwisieten en een professioneel licht- en geluidsontwerp. Zodoende kunnen we onze castleden laten ervaren hoe het is om in zo’n productie te staan. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn de contributiebijdragen voor het lestraject helaas niet toereikend. 
Informatie over parkeermogelijkheden bij Schouwburg De Meerse is te vinden op hun website.
Van al onze voorstellingen wordt een videoregistratie gemaakt. Afhankelijk van de rechten verschilt het per productie of deze op een later moment wordt verstrekt aan de castleden. 
Schouwburg De Meerse is goed bereikbaar met OV. Het theater is 15 minuten lopen vanaf het treinstation van Hoofddorp. Bussen stoppen om de hoek. Precieze informatie over de bereikbaarheid van Schouwburg De Meerse is te vinden op hun website.
Het is niet toegestaan om tijdens de voorstellingen te fotograferen en/of te filmen.