De musicalschool voor een nieuwe generatie musicalperformers!


Bij Musical 2.0 begeleiden we leerlingen van 7 t/m 20 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel. Onze klassen staan onder leiding van vakdocenten, die zelf hun sporen binnen het musicalvak hebben verdiend.

Onze lessen zijn geschikt voor iedereen met een passie voor musical. Zowel voor de leerling die net begint, als de leerling met de ambitie om door te stromen naar een productie of vakopleiding. Er zijn al musicalklassen vanaf 1,5 uur per week tot aan de intensievere opleidingsklassen (2,5 uur per week) en de productiegroepen (3-6 uur per week). Al onze musicallessen vinden plaats in Amsterdam.

In de lessen staat de integratie van de discipline spel hoog in het vaandel. Nog te vaak blijft het acteren in musicals een ondergeschoven kindje. Wij geloven dat we om het niveau van musicalperformers in Nederland omhoog te brengen, onze leerlingen moeten opleiden tot ware ‘triple threat’. Dit houdt in dat de leerling de drie musicaldisciplines zang, dans en spel afzonderlijk van elkaar op een hoog niveau beheerst.
 

Musicalklassen (woensdag)

Zingen, dansen en acteren voor leerlingen van 7 t/m 18 jaar! Onze musicalklasssen zijn er voor iedereen die van musical houdt! Ingedeeld in je eigen leeftijdsgroep volg je iedere woensdag 1,5 uur musicalles onder leiding van onze vakdocenten.

Meer informatie
 

Opleidingsklassen (zaterdag)

De opleidingsklassen zijn bedoeld voor leerlingen van 7 t/m 20 jaar die op zoek zijn naar meer verdieping op het gebied van musical en overwegen om door te stromen naar een vervolgopleiding of productie. Ingedeeld op leeftijd wordt er wekelijks 2,5 uur gewerkt aan de zang-, dans- en speltechniek van de leerling onder begeleiding van ervaren vakdocenten. Er wordt zowel gewerkt aan de ontwikkeling binnen elke discipline afzonderlijk, als de combinatie ervan.

Meer informatie
 

Productiegroepen (zondag)

Wil je toewerken naar een volledige musicalproductie in het theater? In de Musical 2.0 productiegroepen werk je onder leiding van een professioneel creatief team toe naar een volledige musical!

Meer informatie