Musical 2.0 focust zich op het professioneel begeleiden van een nieuwe generatie musicaltalenten in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar. Wekelijks volg je lessen binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel onder leiding van docenten die hun sporen in het musicalvak verdiend hebben.
 
Binnen Musical 2.0 wordt er onderscheid gemaakt tussen twee klassen:
 
Musical 2.0 Topklas (productie)
De Musical 2.0 Topklas is een productieklas voor getalenteerde leerlingen van 9 t/m 20 jaar met een passie voor musicaltheater. Onder begeleiding van een professioneel creatief team wordt er in 7 maanden toegewerkt naar de opvoering van een kwalitatief hoogwaardige en bekende musicalproductie. Aan de hand van audities selecteren we jaarlijks slechts 35 leerlingen om onderdeel te zijn van de Musical 2.0 Topklas.

Meer informatie

Musical 2.0 Talentenklas (9 t/m 20 jaar)
Ben je op zoek naar wekelijkse begeleiding op het gebied van zang, dans en spel op hoog niveau? Dan is de Musical 2.0 Talentenklas zeker iets voor jou! De Talentenklas is de ultieme voorbereiding op de Musical 2.0 Topklas en vakopleidingen. Je volgt iedere zaterdag twee uur les en werkt onder leiding van onze vakdocenten aan je zang-, dans- en spelkwaliteiten. Natuurlijk sluit je het seizoen af met een spetterende eindvoorstelling in het theater!

Meer informatiefoto: Joost van der Veer