Audities: Disney's High School Musical

Ben jij onze Troy of een van de andere jongens in Disney's High School Musical? Op zondag 16 juni houden we audities voor jongens van 12 t/m 15 jaar en 16 t/m 20 jaar.

Na Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat in het huidige theaterseizoen gaat Musical 2.0 in het seizoen 2019/2020 opnieuw aan de slag met Disney's High School Musical. De Musical 2.0 Topklas staat onder leiding van Mark van Haasteren (regie), Pien van Gerven (zangcoach) en Marleen de Vries (choreografie).
  
Wat is de Musical 2.0 Topklas? 
  • Iedere zondag (m.u.v. schoolvakanties) minimaal vier uur durende repetities waarin wordt toegewerkt naar een musicalproductie op hoog niveau; 
  • Onder leiding van een professioneel creatief team; 
  • Selectie door middel van een auditie; 
  • Voorstellingen in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. 
 
We zijn op zoek naar jongens:
  • 12 tot en met 20 jaar; 
  • Voor hoofdrollen, bijrollen en ensemble; 
  • Met passie voor zingen, dansen en acteren; 
  • Die graag hun talent verder willen ontwikkelen onder begeleiding van een professioneel creatief team; 

De audities vinden plaats op zondag 16 juni in het World Fashion Centre in Amsterdam en wordt gesplitst in jongens van 12 t/m 15 jaar en 16 t/m 20 jaar. De repetities starten begin september en vinden op zondagen plaats in Amsterdam.

De voorstellingen worden gespeeld in maart 2020, met de première op zaterdag 20 maart 2020 in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. 

Kosten 
Aan de auditiedag zijn geen kosten verbonden. Word je aangenomen voor de Musical 2.0 Topklas dan bedragen de kosten €85,- per maand. Daarnaast wordt er een eenmalige betaling van €50,- gevraagd na toelating tot de Musical 2.0 Topklas. Van de deelnemers wordt 100% betrokkenheid verwacht.  

Ben je enthousiast, voldoe je aan het profiel en heb je overlegd met je ouders? Aanmelden kan t/m 2 juni 2019 via het inschrijfformulier. Indien je profiel aansluit bij de gestelde criteria, ontvang je spoedig een uitnodiging voor de audities met verdere informatie.
 

Klik hier om je nu in te schrijven voor de audities!

Auditieoproep High School Musical
High School Musical - Musical 2.0