Musicalworkshops met Mark van Haasteren op zondag 9 juni

Op zondag 9 juni vindt weer een workshopmiddag plaats onder leiding van regisseur Mark van Haasteren! In het World Fashion Centre in Amsterdam worden twee musicalworkshops georganiseerd voor de leeftijdsgroepen 7 t/m 11 jaar en 12 t/m 20 jaar.

Ben je tussen 7 en 20 jaar en gepassioneerd voor (musical)theater? Is zingen, dansen en acteren iets wat je graag doet? Dan is deze musicalworkshop zeker weten iets voor jou! Onder leiding van (kinder)regisseur Mark van Haasteren wordt er gewerkt aan bekende scènes en nummers uit musicals waarin de disciplines zang, dans en spel centraal staan.

De workshops zijn geschikt voor leerlingen met ervaring, als leerlingen met minder ervaring. De workshop vinden op 9 juni plaats in het World Fashion Centre in Amsterdam en de kosten bedragen €35,-.

Mark van Haasteren
Mark van Haasteren is (kinder)regisseur, acteur en schrijver. Enthousiast, fanatiek, gedreven en vaak met een komische inslag geeft hij invulling aan zijn uiteenlopende activiteiten. Naast rollen in musicalproducties Tika is Jarig, The Sound of Music en Dokter Dolittle is hij ook actief als kinderregisseur en kindercoach, onder andere bij Ciske de Rat – de musical, Les Misérables, Mary Poppins, ZORRO en Miss Saigon. Hij regisseerde óók de Eftelingproducties De Gelaarsde Kat en Sprookjessprokkelaar - De Musical.
 

Schrijf je hier in voor de Musicalworkshop 7 t/m 11 jaar

Schrijf je hier in voor de Musicalworkshop 12 t/m 20 jaar

Al eerder meegedaan aan een workshop van Mark? Uiteraard gaan we deze middag weer met nieuwe dingen aan de slag!