Musicalworkshops met Mark van Haasteren op zondag 9 juni

Op zondag 9 juni vindt weer een workshopmiddag plaats onder leiding van regisseur Mark van Haasteren! In het World Fashion Centre in Amsterdam worden twee musicalworkshops georganiseerd voor de leeftijdsgroepen 7 t/m 11 jaar en 12 t/m 20 jaar.

Ben je tussen 7 en 20 jaar en gepassioneerd voor (musical)theater? Is zingen, dansen en acteren iets wat je graag doet? Dan is deze musicalworkshop zeker weten iets voor jou! Onder leiding van (kinder)regisseur Mark van Haasteren wordt er gewerkt aan bekende scènes en nummers uit musicals waarin de disciplines zang, dans en spel centraal staan.

De workshops zijn geschikt voor zowel leerlingen met ervaring, als leerlingen met minder ervaring. De workshops vinden op 9 juni plaats in het World Fashion Centre in Amsterdam en de kosten bedragen €35,-.

Mark van Haasteren
Mark van Haasteren is (kinder)regisseur, acteur en schrijver. Enthousiast, fanatiek, gedreven en vaak met een komische inslag geeft hij invulling aan zijn uiteenlopende activiteiten. Na eerst een aantal jaren zelf op de planken te hebben gestaan (‘The Sound of Music’, ‘Dokter Dolittle’), heeft hij het acteren ingeruild voor regisseren. Als regisseur was hij onder andere verantwoordelijk voor de Eftelingmusicals ‘De Gelaarsde Kat’ en ‘Sprookjessprokkelaar – De Musical’, en is hij komende zomer als kinderregisseur aan het werk bij de musical ‘Fun Home’. Afgelopen seizoen regisseerde Mark voor de Musical 2.0 Topklas ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’. Na de zomer gaat hij voor Musical 2.0 aan de slag met ‘Disney’s High School Musical’.
 

Schrijf je hier in voor de Musicalworkshop 7 t/m 11 jaar

Schrijf je hier in voor de Musicalworkshop 12 t/m 20 jaar

Al eerder meegedaan aan een workshop van Mark? Uiteraard gaan we deze middag weer met nieuwe dingen aan de slag!
 
High School Musical - Musical 2.0